Trening kulinarny z okazji Światowego Dnia Czekolady 2025

W ramach obchodów Światowego Dnia Czekolady uczestnicy pracowni gospodarstwa domowego wzięli udział w wyjątkowym treningu kulinarnym, którego głównym celem było rozwijanie umiejętności kulinarnych oraz celebrowanie tego słodkiego święta. Uczestnicy samodzielnie przygotowali czekoladowy mus – deser, który wymagał nie tylko dokładności i kreatywności, ale również współpracy.


 


Każdy z uczestników był odpowiedzialny za wybrane etapy procesu: od rozplanowania pracy, poprzez przygotowanie składników, aż po wykonanie i eleganckie podanie gotowego produktu. Mus czekoladowy został zaserwowany jako niespodzianka podczas obiadu, wzbudzając ogromną radość i pozytywne emocje wśród pozostałych członków grupy.

Wydarzenie okazało się nie tylko kulinarną przygodą, ale również doskonałą okazją do integracji i wspólnego świętowania w atmosferze życzliwości i entuzjazmu.


Polecamy:

KLIKNIJ NA BANER I DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
 


>>>powrót do aktualności 2025<<<