Międzynarodowy Dzień Herbaty w Pracowni Manufaktury 2025

Międzynarodowy Dzień Herbaty w Pracowni Manufaktury był wyjątkową okazją do zgłębienia tajników herbacianego świata. Uczestnicy wzięli udział w inspirującej podróży smaków, podczas której mieli możliwość poznania całego procesu powstawania herbaty – od świeżego liścia aż po gotowy susz.



Zajęcia, łączące stymulację polisensoryczną z treningiem kulinarnym, pozwoliły na rozwijanie umiejętności związanych z właściwym posługiwaniem się wrzątkiem oraz specjalistycznymi akcesoriami niezbędnymi do przygotowania aromatycznego naparu. Dzięki temu uczestnicy nie tylko udoskonalili swoje zdolności, ale także zanurzyli się w bogatej kulturze herbacianej, odkrywając różnorodne smaki i tradycje związane z tym niezwykłym napojem.


Atmosfera wydarzenia sprzyjała zdobywaniu wiedzy i dzieleniu się doświadczeniami, czyniąc Międzynarodowy Dzień Herbaty w Pracowni Manufaktury niezapomnianym przeżyciem dla wszystkich obecnych. <txt>


Polecamy:

KLIKNIJ NA BANER I DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
 


>>>powrót do aktualności 2025<<<