Sprawozdanie grudzień 2022

W mieszkaniu wspomaganym przy ulicy Hołdu Pruskiego czuć już święta. Pojawiły się ozdoby świąteczne i choinka, czuć już magię zbliżających się świąt. Cały trening był wytężoną pracą, którą każdy z domowników wykonywał z radością. Nasza młodzież jest na treningu już kolejny rok, większość umiejętności ma już bardzo dobrze opanowanych.

Bez problemu radzą sobie podczas zakupów, chętnie angażują się w przygotowanie posiłków, oraz z pracami codziennymi.  A w sobotę cały  dom opanowała magia świąt, a to za sprawą pani Agnieszki która razem z uczestnikami zaplanowała i wykonała przepyszne pierniczki i zimową herbatkę jej aromat jeszcze długo unosił się w naszym mieszkaniu.  Życzymy wszystkim Wesołych Świat ! Mieszkanie Wspomagane 2.