Sprawozdanie październik 2022

Dnia 7 października mieliśmy zaszczyt uczestniczyć w Koszalińskim Dniu Organizacji Pozarządowych 2021. Była to dla Nas uroczysta chwila, szczególnie ze względu na nasz wspólny występ na scenie. Razem, jednym głosem odśpiewaliśmy Nasz hymn. Cały stres opadł po wejściu na scenę. Trochę się stresowaliśmy, ale wszystko się udało. Dziękujemy organizatorom oraz wszystkim, bez których ta impreza by się nie odbyła. Dziękujemy! I do zobaczenia za rok!

Naszą małą tradycją są słodkie środy. W soboty pieczemy ciasto, aby spędzić czas razem, w domowej atmosferze. A kalorie spalamy na spacerach.

Łapiemy ostatnie promienie słońca. Aktywność fizyczna jest jedną z najbardziej ulubionych form spędzania czasu wolnego przez Nas. W sobotę spacerowałyśmy po parku, grałyśmy w piłkę. Zdążyłyśmy jeszcze wybrać się na zakupy, na podstawie których udało Nam się upiec sernik. Na koniec dnia gruntownie posprzątałyśmy nasze mieszkanie.

Niedziela przywitała Nas równie piękną pogodą - nie mogłyśmy odmówić sobie spaceru, tym razem w formie Nordic Walking. Ten weekend był wyjątkowo aktywny w ruch, świeże powietrze, słońce. Oby nie był to ostatni taki ciepły weekend w tym roku.

Dnia 16 października wybrałyśmy się do Bałtyckiego Teatru Dramatycznego na spektakl komediowy "Akompaniator". Było nam niezmiernie miło, już nie możemy doczekać się kolejnej sztuki.