Sprawozdanie październik 2022

Kolejny miesiąc treningów za Nami. Co prawda jesień w kalendarzu zagościła już na dobre, to pogoda w dalszym ciągu nas rozpieszcza. Trudno siedzieć w mieszkaniu, dlatego dużo spacerowaliśmy i cieszyliśmy się słonecznymi chwilami. Poza przyjemnościami musieliśmy sprostać też codziennym obowiązkom. Wspólnie uczyliśmy się przyrządzania nowych potraw i deserów, co nie było wcale takie łatwe. Każdy z nas włożył dużo energii w porządkowanie pomieszczeń, aby żyło i mieszkało Nam się przyjemnie.

Dużym wyzwaniem było  dokonywanie zakupów podczas których musieliśmy przeliczać pieniądze i odliczać odpowiednią kwotę do zapłaty. Ale i to Nam się udało! Zwieńczeniem cotygodniowych zmagań z nauką samodzielności było wyjście do restauracji oraz  na kręgle,  gdzie mogliśmy w miłej atmosferze spędzić czas wolny.