Sprawozdanie październik 2023

W październiku mieliśmy prawdziwą złotą polską jesień. Każdą wolną chwilę spędzaliśmy na spacerach. Wybraliśmy się do kina Helios, odwiedziliśmy centrum handlowe Forum oraz dostaliśmy zaproszenie na Galę Organizacji Pozarządowych, która odbyła się w Filharmonii w Koszalinie. W październiku świętowaliśmy urodziny naszej koleżanki Gabrysi- był słodki poczęstunek i szalone tańce. Weekendy spędzaliśmy na wspólnym przygotowaniu posiłków z naszymi koleżankami i kolegami z mieszkań MT1 oraz MW1.

Każda z naszych grup w mieszkaniu uczyła się samodzielnego życia i wydatkowania finansów na nasze potrzeby. Przypomnieliśmy i utrwaliliśmy sobie zasadę obsługi urządzeń w naszym mieszkaniu. Dbaliśmy o porządki w szafach i czystość oraz wspieraliśmy się w trudnych dla nas sytuacjach dnia codziennego.