Sprawozdanie lipiec 2023

W tym miesiącu pogoda nam nie dopisała - było deszczowo i brak wysokich temperatur. Pomimo niesprzyjającej pogodzie, snuliśmy plany o zbliżających się dla nas wakacjach. Zanim jednak pójdziemy na zasłużony odpoczynek musimy zrealizować nasz plan treningowy. Każda z naszych grup w mieszkaniu uczyła się samodzielnego życia i wydatkowania finansów na nasze potrzeby.

W tym miesiącu oprócz standardowych porządków wypraliśmy wszystkie kołdry i poduszki oraz doskonaliliśmy prasowanie naszych osobistych ubrań. W kuchni popisaliśmy się talentem kulinarnym przygotowując fasolkę po bretońsku którą zjedliśmy z naszymi sąsiadami z MT1 oraz piekliśmy pyszne babeczki. W wolnym czasie wybraliśmy się na kręgle gdzie uczyliśmy się gry fair play. A gdy zza deszczowych chmur wychodziło słońce chodziliśmy do pobliskiego parku podziwiać piękno przyrody o tej porze roku.

Już nie możemy doczekać się powrotu do naszego mieszkania po urlopie, aby podzielić się naszymi wakacyjnymi przygodami.