Sprawozdanie wrzesień 2023

Po długo wyczekiwanym urlopie wróciliśmy wypoczęci i chętni do pracy. Zajęliśmy się planowaniem wydatków i sporządzeniem listy niezbędnych artykułów spożywczych. Dbaliśmy o czystość mieszkania, a także klatki schodowej. Przeprowadziliśmy gruntowne porządki tj. omietliśmy ściany z pajęczyn, starliśmy  kurz z grzejników oraz zza mebli, umyliśmy okna. Podczas treningu kulinarnego przygotowaliśmy posiłki, dbając o to, aby zawierały wiele warzyw.

Udało nam się przygotować ciasto na gofry, które później smażyliśmy z użyciem sprzętu AGD. Obsługa gofrownicy niektórym z nas sprawiła sporo trudności. Za to smak był doskonały. Udekorowaliśmy gofry bitą śmietaną, czekoladą i owocami. W czasie wolnym wraz z trenerami pojechaliśmy do Kołobrzegu. Taka wycieczka pozwoliła nam na wyciszenie się i stanowiła doskonałą formę nauki współpracy w grupie.